1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

O nama

PDF Štampa El. pošta

 

Iza portala doktori.me stoji mala grupa profesionalaca iz oblasti medicine, informacionih tehnologija i marketinga koja želi da podijeli dio svoga znanja i pomogne građanima Crne Gore da lakše dođu do informacija o medicinskim uslugama u Crnoj Gori.

Mislimo da ćemo to najbolje uraditi upravo uz pomoć građana i njihovih sugestija, te nam građani i pružaoci medicinskih usluga u Crnoj Gori mogu potpuno besplatno poslati osnovne kontakte medicinskih ustanova i ordinacija, kako bismo redovno punili portal najnovijim informacijama.

Ukoliko neko želi da našim posjetiocima predstavi detaljan opis usluga, cjenovnik, radno vrijeme i druge detalje o svoj ustanovi, može platiti simboličnu nadoknadu za održavanje sajta i ažuriranje podataka.

Naša misija je da građani i pružaoci medicinskih usluga, umjesto preko raznih oglasa, telefonskih informacija i traženjem zagubljenih vizit karti po novčanicima, do kontakata ordinacija, poliklinika, laboratorija i domova zdravlja u Crnoj Gori dolaze upravo na portalu doktori.me.

Osim toga, portal će vremenom razviti i bazu dobrovoljnih davalaca krvi u crnogorskim opštinama, a svoje posjetioce će obavještavati o novostima u svijetu medicine kroz dnevne članke o zdravlju, kao i kroz savjete stručnih lica u pojedinim oblastima.

Stoga, uživajte u pretraživanju našeg portala – i što bi stari rekli – zlu ne trebalo!

baby-girl